www.vetfilipovic.rs

Preglede i druge intervencije možete zakazati telefonom i imejlom.
Za hitne slučajeve nije neophodno zakazivanje ali bi bilo dobro da nas kontaktirate kako bi ustanovili da uopšte možemo da vam pomognemo ili je neophodno da vas uputimo kod nekoga ko se bavi određenom specijalnošću.
Ovo je važno kako ne bi gubili vreme u hitnim situacijama.
Prilkom zakazivanja intervencija uputićemo vas na sve što je eventualno potrebno uraditi pre same intervencije (minimalna aktivnost – ne dovoditi psa peške ukoliko je to moguće – ako postoji sumnja u povišenu temperaturu životinje ili obavezno gladovanje kad se uzima krv za biohemijske i druge analize ili se ljubimac uvodi u anesteziju).

Molimo da se, ukoliko tu informaciju ne dobijete od veterinara prilikom zakazivanja, informišete o ceni pregleda i drugih intervencija pre nego što odlučite da zakažete termin.

Usluge možete platiti gotovinom ili karticama.

Molimo da pse u ordinaciji držite na povodcu ili u transporteru ukoliko je u pitanju patuljasti ljubimac. Nemojte dozvoliti da pas obeležava teriotoriju u ordnaciji.

Molimo da mačke donosite u transporteru (nikako u rukama ili nezatvorenim torbama) i da nam se obratite odmah po dolasku ukoliko u čekaonici ima i pasa ili drugih mačaka. Potrudićemo se da vas smestimo odvojeno od drugih ljubimaca koliko god nam to uslovi dozvoljavaju. Ovo je vrlo važno jer su mačke plašljive, naročito kad nisu u svom domaćem ambijentu i naročito kad su pristuni druge mačke ili psi u neposrednoj blizini. Ovo je vrlo važno kako bi maca bila maksimalno opuštena i kooperativna pri pregledu.

Molimo da se pre zakazivanja ili po dolasku u ordinaciju, pre započinjanja bilo kakve procedure, informišete o ceni usluga.
Cene usluga su istaknute u ordinaciji a mi ćemo vam pomoći ukoliko imate bilo kakve nejasnoće.
Očekujemo da usluge budu plaćene po završenoj intervenciji.
Za stalne klijente mogući su najfleksibilniji uslovi plaćanja.

Kada smatrate da je u pitanju hitan slučaj i neodložna pomoć, pozovite nas telefonom. Nemojte slati SMS ili poruke putem Viber-a. Možda ih nećemo čuti. Naročito noću.

Za sve informacije i svu komunikaciju dostupni su vam naši telefoni bilo za direktnu ili elektronsku komunikaciju (Viber, imejl)
Molimo da nam se obratite kad mislite da je to neophodno a onda ćmo zajedno otvrditi da li je potrebno da se vidimo na pregledu, kontroli ili nekoj drugoj intervenciji.
Nekada je važno da samo dobijete odgovarajući savet u pravom trenutku jer je neke probleme moguće rešiti i bez dolaska u ordinaciju.